Ocupació

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix assessorament i orientació a les persones que busquen feina o volen millorar les seves capacitats i oportunitats dins el seu lloc de treball. També ofereix el servei d’intermediació a les empreses del municipi que ofereixen lloc de treballs, per a ajudar-les a cercar els professionals més adients.

Busques feina?

Estàs buscant feina? Fes un cop d’ull a les ofertes de treball que estionem des del Servei d’Ocupació Municipal. Si s’ajusten al que busques, inscriu-te i valorarem el teu currículum.

Veure les ofertes
Inscriu-te al servei
Dóna’t d’alta a la borsa de treball i us podrem informar de novetats que et puguin interessar.
Accés al formulari
Busques personal per a la teva empresa?

Si us cal obrir un procés de selecció per cobrir alguna vacant. Posem a la vostre disposició un servei d’intermediació laboral amb l’objectiu de trobar el candidat o la candidata que s’ajusti al perfil requerit.

Dona d'alta una oferta
Servei d’Orientació Laboral

Necessites assessorament en la recerca de feina? Vols millorar el teu currículum i definir els teus objectius professionals? Vols potenciar les teves capacitats en el procés de selecció? T’ajudarem a millorar les teves estratègies de recerca de feina i potenciar el teu perfil professional.

Demana cita
Suport a l’ocupació juvenil

Programa de suport a l’ocupació juvenil. Si ets jove d’entre 16 i 29 anys, t’oferim informació, assessorament, orientació i acompanyament en la recerca de feina i en itineraris formatius.

Notícies recents

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball

Diputació de Girona
SEPE
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Departament d'Empresa i Treball