Foment del comerç local

Volem mantenir una comunicació continua amb els establiments per a impulsar, transformar i modernitzar el sector, fer-lo més competitiu i convertir-lo en un referent dins i fora de Sant Feliu de Guíxols.

Guia formativa d'eines digitals per al comerç de proximitat

Us presentem la guia per l'enfortiment digital dels comerços de Sant Feliu de Guíxols, una guia que constitueix una eina de formació dirigida al comerç de proximitat de la població.

Pla de dinamització comercial de Sant Feliu de Guíxols

pla dinamitzacio comercial

Sant Feliu de Guíxols compta amb tot un seguit de recursos, així com de motors econòmics i turístics, que contribueixen al seu atractiu com a municipi.

Un d’aquests motors és el seu teixit comercial i de serveis, que sens dubte compleix una funció de desenvolupament, no només comercial, sinó que, al mateix temps, també contribueix a la riquesa turística, a la vertebració i cohesió del municipi, i, en síntesi, a la vida i el dinamisme social del municipi.

Tot i l’impuls i la promoció que l’ajuntament i el propi teixit associatiu fan d’aquest comerç, la realitat és que en el context econòmic actual, els municipis han de fer front a un gran diversitat de pressions comercials, econòmiques, socials i normatives, la qual cosa fa necessària una certa planificació estratègica al voltant del seu comerç urbà.

En aquest context, el present projecte pretén contribuir a la definició d’un pla per a l’enfortiment i l’impuls del comerç local de Sant Feliu de Guíxols, que defineixi les mesures estratègiques, així com els programes i les accions específiques a implementar al llarg dels propers anys.

Associació de comerciants centre ciutat

Guíxols Comerç i Turisme és l’associació de comerciants i empresaris de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

La nostra feina se centra en canalitzar les accions i activitats de promoció del sector empresarial ganxó per contribuir al desenvolupament d'un sector comercial competitiu, sostenible i professionalitzat.

Estem al servei del comerç i els empresaris. Som comerciants amb un interès comú: la millora del comerç local i de proximitat.

Instagram

Notícies recents

No item found!

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball

Diputació de Girona
SEPE
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Departament d'Empresa i Treball